Wat is de kwaliteit van onze horloges?

We hebben zowel Aziatische als Zwitserse replica horloges van topkwaliteit.

Wat is het verschil tussen Zwitserse en Aziatische replica Rolex-horloges?

Het verschil tussen horloges van Zwitserse en Aziatische kwaliteit is de roestvrijstalen kwaliteit die wordt gebruikt, evenals het productieproces en de machines. De horlogeband van Aziatische kwaliteit is van 316L staal, terwijl de horlogeband van Zwitserse kwaliteit meer roest- en corrosiebestendig is, maar tegelijkertijd duurder en gecompliceerder om te produceren. Horloges van Zwitserse kwaliteit worden vervaardigd op machines die zijn gekloond om te voldoen aan de Zwitserse technologie en normen, daarom is een hogere nauwkeurigheid en afwerking te verwachten.

Kunt u mij meer foto's sturen van het gewenste model?

Natuurlijk kun je de link of de volledige naam van de producten naar de klantenservice sturen om meer foto’s te vragen.

Loopt de secondewijzer soepel of tikt hij?

Voor automatische bewegingen veegt de secondewijzer met een snelheid van 21.600 bph, voor quartz-bewegingen tikt de secondewijzer.

Krijg ik een trackingnummer?

Zodra het horloge is verzonden, ontvangt u een e-mail met het trackingnummer en een URL om uw pakket te volgen. Wij verzenden met EMS of een andere bezorgmethode waarmee u uw horloge binnen de kortste tijd kunt verwachten.

Komt het horloge met originele doos en papieren?

Om hoge verzend- en productkosten te vermijden, wordt het horloge zonder merkdoos verzonden. Als u een doos aan uw bestelling wilt toevoegen, kunt u dit doen op de productpagina.

Hoe snel is de levertijd?

Zodra de betaling is bevestigd, zullen we uw bestelling binnen 3-7 werkdagen verwerken, daarna verzenden we via EMS / andere exprespostbedrijven die 15-25 dagen (VS) nodig hebben om aan uw deur te worden afgeleverd, ongeveer de levertijd van andere landen u kunt de klantenservice om hulp vragen.

Kan ik met mijn VISA / Mastercard-kaart betalen?

We moedigen mensen aan om Bitcoin en Western Union te gebruiken, aangezien het beleid van Visa en MasterCard in strijd is met replicaproducten, maar we verwerken Paypal / Visa / MasterCards voor beperkte tijd. Als je de beschikbare optie niet hebt gevonden, kom dan een andere keer terug en neem contact op met de klantenservice.

Levert u naar mijn land?

Ja, we leveren wereldwijd. Zodra de betaling is bevestigd, is de verwerkingstijd 3-7 werkdagen en de verzending duurt meestal 15 tot 25 werkdagen, afhankelijk van het land waarin u zich bevindt.
Let op: Soms is er sprake van overbelasting in het magazijn en kan de verwerkingstijd 4 of 10 dagen duren.

Welk uurwerk hebben de horloges?

Afhankelijk van de kwaliteit van het door u gekozen horloge hebben onze horloges Aziatische of hoogwaardige Zwitserse ETA uurwerken.

Zijn de horloges waterbestendig?

Al onze horloges van Aziatische kwaliteit zijn waterbestendig, maar niet waterdicht. We raden u af het mee te nemen naar de doucheruimte of het zwembad. Door de horloges onder water te nemen, vervalt de garantie.
Als je het waterdicht nodig hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice om een extra waterdicht apparaat aan je horloge toe te voegen voor slechts 30 $. En de waterdichte diepte zou 10 meter of zo zijn.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Nadat het pakket is verzonden, zullen we u het trackingnummer e-mailen of u kunt contact opnemen met onze klantenservice voor de trackinginformatie.
Website voor leveringstracking: https://t.17track.net.

Hoe plaats ik een bestelling?

1. plaats een bestelling op de website.
2. Verstrek productlinks of afbeeldingen van het horloge dat u nodig heeft, wij berekenen de prijs en geven u de Western Union-accountgegevens die u kunt overboeken.
Tip: geef na betaling uw verzendadres en MTCN-nummer door, zodat we uw bestelling spoedig kunnen verwerken. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Wat is uw retourbeleid?

Na ontvangst van de goederen, binnen 30 dagen, als u niet tevreden bent, kunt u contact opnemen met de klantenservice  om een terugbetaling aan te vragen (het uitgangspunt is dat u deze nooit hebt gebruikt).
Restitutieproces: neem contact op met de klantenservice en ontvang het retouradres.
Nadat we de goederen hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we, als het horloge splinternieuw en nooit gedragen is, onmiddellijk een terugbetaling regelen en het heeft 8-20 dagen nodig om het geld terug te storten op uw kaart.

Is uw website veilig?

We zullen u een trackingnummer geven nadat u heeft besteld, u kunt het pakket helemaal volgen, dus maak u er geen zorgen over. Ook zijn al uw persoonlijke gegevens die u op onze site hebt gebruikt, vertrouwelijk.

Hoe kan ik tijd en datum instellen?

Voor het instellen van video’s kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Wat moet ik doen als ik mijn horloge niet heb ontvangen?

Als het pakket niet aankomt (in beslag genomen door de douane of zoekgeraakt), kunt u contact opnemen met onze klantenservice om een terugbetaling aan te vragen of opnieuw te verzenden.

Heeft u een kortingsbon?

We hebben een kortingsbon voor een nieuwe klant en als we meer dan 3 horloges kopen, bieden we de beste prijs.
U kunt voor details contact opnemen met onze klantenservice .

Wat is de prijs van het horloge?

138,00 betekent bijvoorbeeld 138,00 $.

Heeft de chronograaffunctie?

Voor Zwitsers automatisch horloge en quartzhorloge kan de chronograaf werken; als automatisch uurwerk Aziatische beweging, is de chronograaf niet functioneel. Voor details kunt u contact opnemen met onze klantenservice .

Waarom gaat mijn bestelling niet door?

1. Soms blokkeert de bank de transactie vanwege de risicovolle buitenlandse transactie. Neem contact op met onze klantenservice .
2. uw kaart is niet geautoriseerd. Neem voor hulp contact op met onze klantenservice.
3. Als het totale orderbedrag hoger is dan USD 1.000, is dit onderhevig aan bankbeperkingen. Het wordt aanbevolen om contact op te nemen met de klantenservice en Western Union of Bitcoin te gebruiken om een voorkeursbehandeling te betalen.

Hoe weet ik of mijn bestelling wordt verwerkt?

Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail. We laten u de status van uw bestelling weten. Dus vermeld uw e-mailadres.

Accepteert u maatwerk?

Ja, als u speciale wensen heeft, neem dan contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen.

Wat moet ik doen als ik een grote pols heb?

Als je een grote pols hebt en extra schakels nodig hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice om nog een bandje aan je bestelling toe te voegen of je kunt deze vinden op onze website pagina “accessoires”.

Wat moet ik doen als ik de verkeerde bestelling heb geplaatst?

1. als u een verkeerd adres invult, kunt u contact opnemen met onze klantenservice om dit aan te passen.
2. als je het verkeerde horloge of de verkeerde maat hebt gekozen, kun je ook contact opnemen met onze klantenservice.
Tip: neem binnen 3 dagen na uw bestelling contact op met onze klantenservice, als de goederen zijn verzonden, moet u zelf de verantwoordelijkheid nemen.

Waarom bewoog het horloge niet toen ik het kreeg?

Soms moet een automatisch horloge handmatig worden opgewonden, u kunt contact opnemen met onze klantenservice voor lesvideo.

Still question? Leave it here Your email address will not be published. Required fields are marked (*)

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]